OMNIA csm husi tenis

Uniunea Europeană sprijină îmbunătăţirea mediului şcolar

octombrie 11th, 2018 | de husipesurse
Uniunea Europeană sprijină îmbunătăţirea mediului şcolar
Local

Şcoala Gimnazială “Mihail Sadoveanu” Huşi anunţă lansarea proiectului cu titlul “Let’s tell your story”, pe data de 11.10. 2018, începând cu ora 13:30, în cadrul „Conferinţei Judeţene de Diseminare şi Valorizare”, ce se va desfăşura în amfiteatrul Colegiului National “Cuza Voda”Huşi.

În cadrul Programului “Erasmus+” 2014-2020, cu finanţare din partea Comisiei Europene prin Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale, Şcoala Gimnazială “Mihail Sadoveanu” a obţinut un grant pentru proiectul “Let’s tell your story’’.

Obiectivul general al proiectului: Proiectul va crește gradul de conștientizare cu privire la importanța mobilităților internaționale pentru educație oferite de programele Comunității Europene. Dorim să ne asigurăm că experiența noastră pozitivă cu programul Erasmus + va deschide mintea și va schimba viața elevilor și profesorilor implicați în activitățile proiectului.

Toate aceste beneficii vor avea un impact pozitiv asupra școlii noastre.

Proiectul are ca partener principal Spania – coordonator,   Bulgaria, Polonia şi Turcia.

Proiectul se implementează pe o durată de 24 luni, în perioada Septembrie 2018  August 2020, în 5 unităţi şcolare din Europa: Huşi, jud. Vaslui şi in instituţiile din ţările partenere, fiind finanţat cu suma de 27 074 Euro pentru şcoala noastră de către Comisia Europeană şi Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale, prin Erasmus+ 2014-2020, Acţiunea Cheie 2/parteneriate strategice în domeniul educaţiei şcolare

Persoana de contact:

Sujdea Corina – coordonator proiect, cadru didactic la Şcoala Gimnazială “Mihail Sadoveanu’’

 Tel. 0769266040

E-mail [email protected]

Comments

comments