OMNIA csm husi tenis

UPDATE! Scandal în centrul Hușului bazat pe declarații sinucigașe și amenințări! (galerie foto)

februarie 11th, 2016 | de H PS
UPDATE! Scandal în centrul Hușului bazat pe declarații sinucigașe și amenințări! (galerie foto)
Local

Stire initiala:

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

In jurul orei 22.00 un tanar husean in varsta de 23 de ani zis „Suleyman” a inceput sa ameninte husenii ca isi ia viata. El sustine ca a fost abuzat fizic si atacat cu spray paralizant de catre un echipaj al Jandarmeriei Husi, dar afirmatiile nu sunt fondate.

Potrivit autoritatilor tanarul husean se afla in stare de ebrietate si sustinea ca are  probleme mintale.

La fata locului s-a deplasat un echipaj al Jandarmeriei Husi, o autospeciala ISU, doua echipaje medicale de urgenta si un echipaj al politiei.  Pret de o ora, tanarul de 23 de ani a amenintat ca se sinucide, iar la fata locului s-a prezentat negociatorul Dima Sorin care a purtat discutii indelungate cu scopul de a-l convinge sa coboare de pe platforma disco-dromului.

Evenimentul neplacut s-a desfasurat pe plaltforma spatiului dedicat activitatilor pentru copii, langa Oficiul Postal Nr.1.

Din primele informatii se pare ca tanarul este suspect in mai multe infractiuni de furt din Husi. In cele din urma, dupa cateva ore de negocieri, tanarul a fost coborat in siguranta si preluat de catre autoritati.

UPDATE!

„La ora 21.48, un apel la numarul de urgenta 112 efectuat de o persoana ne-a adus la cunostinta, faptul ca un barbat in varsta de 23 de ani tipa langa cladirea Postei Romane, deranjand locatarii din apropiere. Initial la fata locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi, iar ulterior s-au prezentat si politisti si reprezentanti  din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. In urma discutiilor purtate cu barbatul  acesta a fost convins sa coboare de pe acoperisul cladirii. Avea o stare de agitatie pe fondul unui consum de bauturi alcoolice. Ulterior a fost preluat de medicii de pe ambulanta si transportat la Spitalul Municipal „D.Castroian” din Husi, urmand sa fie transferat la Spitalul de Psihiatrie Vaslui. „ a declarat reprezentant IPJ Vaslui – Loredana David

„Jandarmii au asigurat masurile specifice de ordine publica, a fost izolat perimetru, iar reprezenanti ai institutiilor abilitate au purtat discutii cu cetateanul. Acesta a fost coborat in siguranta. Barbatul nu a fost lovit.”  a declarat Purtatorul de Cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Vaslui

 

 

Comments

comments