OMNIA csm husi tenis

URMARIRE – A fugit de controlul de frontieră

septembrie 15th, 2015 | de Husi Pe Surse
URMARIRE  – A fugit de controlul de frontieră
Local

A fugit de controlul de frontieră pentru că era băut la volan

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi au depistat în trafic, la volanul unui autoturism, un tânăr care consumase băuturi alcoolice.

 

În data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 03.30, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi, pe timpul executării unei misiuni specifice, de supraveghere şi control pe comunicaţia Huşi – Albiţa, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România, însă şoferul acestuia a refuzat să oprească.

Lucrătorii noştri au procedat la urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare, cu semnalele acustice şi luminoase pornite, fiind oprit în apropierea staţiei Petrom de lângă Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa.

La controlul efectuat lucrătorii noştri au stabilit că şoferul autoturismului este Andrei P., cetăţean român, în vârstă de 26 de ani şi că emană o puternică halenă alcoolică.

Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Huşi, pentru a fi testat alcoolscopic, rezultatul înregistrat fiind de 0.96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele tânărului, poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana aflata sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui:              

Inspector principal de poliţie MIRICĂ IRINA

tel. 0766 509 078;0757-053 852

Comments

comments