OMNIA csm husi tenis

Urmărit internaţional reţinut la P.T.F. Albiţa

august 28th, 2015 | de Husi Pe Surse
Urmărit internaţional reţinut la P.T.F. Albiţa
Local

Urmărit internaţional reţinut la P.T.F. Albiţa

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova, urmărit internaţional, pe numele căruia era emis un mandat de arestare pentru săvârşirea unor infracţiuni contra proprietăţii şi contra persoanei pe teritoriul Germaniei.

 

În data de 27 august a.c., în jurul orei 12.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în ţară, un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 39 de ani, pasager într-un microbuz, cursă regulată pe ruta Chişinău – Bucureşti.

La controlul de frontieră lucrătorii noştri au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare emis de autorităţile germane privind săvârşirea unor infracţiuni de furt din cadrul unor societăţi comerciale pe teritoriul Germaniei, în ianuarie 2014.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui:             

Inspector principal  de poliţie MIRICĂ IRINA

tel. 0766 509 078;0757-053 852

Comments

comments