OMNIA csm husi tenis

Vasile Marius Marian , fratele fostului subprefect Sergiu Marian , a platit prejudiciul din dosar !

august 11th, 2015 | de Husi Pe Surse
Vasile Marius Marian , fratele fostului subprefect Sergiu Marian ,  a platit prejudiciul din dosar !
Local

Procesul foștilor subprefecți Sergiu Marian și Vasile Cătălin Cupșan, acuzați de fapte de corupție, continuă în ritm de melc. Dosarul a primit o nouă amânare, până pe data de 11 septembrie, pentru că unul din avocații apărării este plecat în Grecia în vacanță. Singura noutate: Vasile Marius Marian, fratele subprefectului, acuzat în același dosar, a depus la instanță dovada plății prejudiciului cauzat statului. El a plătit peste 2,2 miliarde lei vechi deși nu se recunoaște vinovat de acuzațiile aduse.Cu toate acestea, procesul a făcut un pas înainte, dat fiind faptul că Vasile Marius Marian a prezentat instanței dovada plății prejudiciului prezumat, arătând însă ca a cerut de la ADS București și dovada faptului că banii au intrat în contul instituției, dovadă care nu a sosit.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Sunt aproape doi ani de când doi foști subprefecți ai județului Vaslui, Sergiu Marian și Vasile Cătălin Cupșan, o funcționară a prefecturii, Gabriela Luca, dar și fratele unuia dintre subprefecți, Vasile Marius Marian, au fost trimiși în judecată de DNA pentru fapte de corupție. Inițial, procesul a început la Judecătoria Vaslui instanță care, după o jumătate de an de termene, adrese și solicitări, și-a declinat competența în favoarea Tribunalului Vaslui. Nici aici lucrurile nu s-au mișcat prea rapid, fiind date nu mai puțin de 17 termene de judecată.

Cei doi subprefecți, Sergiu Marian și Vasile Cătălin Cupșan, și funcționara Gabriela Luca sunt acuzați de procurorii DNA că au facilitat obținerea ilegală de către Vasile Marius Marian a suprafeței de 80 ha teren arabil pe teritoriul comunei Fălciu.

Sursa estnews.ro

Comments

comments