OMNIA csm husi tenis

Vestă căptuşită cu ţigări de contrabandă descoperita in P.T.F. Albiţa de catre inspectorii vamali şi poliţiştii de frontieră

martie 25th, 2016 | de H PS
Vestă căptuşită cu ţigări de contrabandă descoperita in P.T.F. Albiţa de catre inspectorii vamali şi poliţiştii de frontieră
Local

În P.T.F. Albiţa, echipa comună de control, formată din inspectori vamali şi poliţişti de frontieră, a descoperit aproximativ 6.000 ţigarete cu timbru de acciză R. Moldova pe care o femeie încerca să le introducă în ţară ascunse pe corp, în căptuşeala vestei cu care era îmbrăcată.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

În ziua de 23 martie a.c., în jurul orei 23.30, la P.T.F. Albiţa/ judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, în calitate de pasager într-un autoturism marca Ford Galaxy, înmatriculat în R. Moldova, Larisa S., în vârstă de 50 de ani, domiciliată pe raza municipiului Bucureşti.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului şi persoanelor, ocazie cu care, echipa comună de control a descoperit ascunse, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, în căptuşeala unei veste, cu care era îmbracată Larisa S., 5.860 ţigarete, cu timbru de acciză R.Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării ţigărilor în valoare de 1.320 lei şi sancţionarea contravenţională a femeii cu amendă în valoare de 5.000 lei.

IMG1

Comments

comments