OMNIA csm husi tenis

Veste bună pentru hușeni! Noi zone în programul de reabilitare străzi Huși!

martie 5th, 2016 | de Husi pe surse
Veste bună pentru hușeni! Noi zone în programul de reabilitare străzi Huși!
Local

Pe lângă străzile deja menționate în articolul Străzi ce vor fi reparate în 2016 , aleșii hușeni au actualizat programul de reparații străzi, adăugând câteva zone în care sunt necesare îmbunătățiri.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Astfel în zona străzii A.I.Cuza (spate stomatologie) este necesară repararea trotuarului din dreaptă intrării pe alee dinspre stradă A.I.Cuza în suprafața de 30mp și repararea aleii în lungul blocului din spatele stomatologiei prin așternerea unui covor asfaltic de 5 cm, cu  lungime de 46m și lățime de 2,8m. Așternerea uni covor asfaltic de 5 cm pe aleea ce duce spre blocul de locuințe RECON, dinspre A.I.Cuza pe toată zona din spatele blocului de locuințe. Suprafața reparată fiind de 735 mp;

În zona Stadionului Municipal Huși s-a propus așternerea unui covor asflatic de 5 cm pe o suprafața de 242 mp. Repararea aleii din dreapta stadionului municipal prin așternerea unui covor asfaltic de 5 cm pe o lungime de 85m și o lățime de 6 m; De asemeni se va repara și parcarea din incita stadionului municipal prin plombarea gropilor cu beton asfaltic în suprafață de 73mp. Un covor asfaltic de 5 cm se va așterne și pe aleea blocului 16 de pe Aleea stadionului pe o suprafață de 325mp. Trotuarele se vor repara pe Aleea Școlii prin asfaltarea a 31 mp.

Se va asfalta o suprafață de 192mp din spatele blocurilor de lângă B.R.D. (spate Rossita) intrarea dinspre strada N.Cisman. Repararea parcărilor din spatele blocurilor de pe Strada Schit. (lângă LIDL). Se va repara, de asemenea, și aleea din spatele bibliotecii precum și cea din spatele sălii de sport.

În zona Bulevardului 1 MAI/ANL/NR1. sunt vizate  reparațiile tuturor parcărilor din spatele blocurilor, precum si  pe strada Meleti Istrate (spate standuri)..

În centrul orașului sunt vizate trotuarele de pe strada Al. Giugaru, ce se vor înlocui pe o suprafața de 97m până la intersecția cu strada Ștefan cel Mare (rond). În această zonă vor avea loc  reparațiile străzii Eroilor, din spatele Hotelului Cantemir și aleea ce leagă strada Alexandru Giugaru de Piața Victoriei.

Comments

comments