OMNIA csm husi tenis

Veste excelentă pentru sportivii hușeni! A început recondiționarea Stadionului Municipal| GALERIE FOTO

decembrie 22nd, 2015 | de Husi pe surse
Veste excelentă pentru sportivii hușeni! A început recondiționarea Stadionului Municipal| GALERIE FOTO
Sport

Reconditionarea stadionului se va face in baza unei hotarari a Consiliului Local, vizand cabinele de dus, vestiarele si centrala.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Bugetul alocat a fost de aproximativ de 2 miliarde de lei vechi, o parte din acesti bani deja s-a folosit anul acesta, ramanand ca la inceputul anului 2016, sa fie dus la bun sfarsit proiectul de reconditionare a stadionului.

|”Modernizarea stadionului este o actiune a Consiliului Local, o hotarare care s-a discutat timp de doi ani pana la începere. Se vor jan-ciupilan-primar-husi66reconditiona cabinele de dus, vestiarele, centrala.”

a declarat Ioan Ciupilan – primarul municipiul Husi

 

Rolul Sportului in Viata Noastra

O latura importanta din viata de zi cu zi o reprezinta rolul sportului in viata noastra, care prin miscarea fizica actioneaza asupra creierului pregatindu-l pentru o batranete mai usoara.

Prin activitatile fizice ale corpului practicate in fiecare zi reusim cu usurinta sa eliminam kilogramele in exces, contribuind activ la autoreglarea greutatii corporale. Rolul sportului este de a ajuta si la consolidarea relatiilor interumane.

Miscarea fizica in fiecare zi de aproximativ 30 minute, reduce considerabil depresia si anxietatea, intarind oasele, inuma, muschii si intregul sistem cardio-respirator. Se poate recurge si la exercitii fizice facute acasa fara costuri in fiecare zi iar in cazul in care nu putem recurge la aceasta activitate fizica de fiecare data din lipsa de timp se recomanda ca cel putin la doua zile sa se faca sport sau alt efort fizic.

Obisnuindu-ne cu sportul in viata noastra reusim sa castigam treptat increderea in sine si autosatisfactia, eliminand totodata efectul stresului si imbunatatind rezistenta fizica si concentrarea psihica.

Fiți la curent cu știrile din Huși folosind butonul follow pe Facebook !!!

GALERIE FOTO:

Comments

comments