OMNIA csm husi tenis

Vezi aici ce proiecte s-au discutat in sedinta de îndată a Consiliului Local Husi

decembrie 12th, 2018 | de Husi Pe Surse
Vezi aici ce proiecte s-au discutat in sedinta de îndată a Consiliului Local Husi
Local

S-a convoacă Consiliul Local al municipiului Huşi de îndată în şedinţă in  data de 12 decembrie 2018, ora 8,00, la camera nr.20 a Primăriei municipiului Huşi, cu următorul proiect al ordinei de zi:

 

  1. Hotărâre privind alegerea preşedintelui de şedinţă a Consiliului Local al municipiului Huşi pentru luna decembrie

 

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea creditelor de angajament pentru acţiuni multianuale ale bugetului local al Municipiului Huşi, pentru perioada 2018-2019 pentru obiectivul de investiţii «Lucrări de reabilitare reţelede apă potabilă în Municipiul Huşi» -inițiator primarul municipiului Huși.

 

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea creditelor de angajament pentru acţiuni multianuale ale bugetului local al Municipiului Huşi, pentru perioada 2018-2019 pentru finanţare cheltuieli « Reparaţii curente canalizare subsol  Grădiniţa  2  Huşi»  –  inițiator  primarul  municipiului Huși.

 

  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local cu suma de 359,0 mii lei reprezentând sume alocate din cote defalcate din impozit pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale, subvenţii primite de la bugetele consiliilor locale şi judeţene pentru ajutoare în situaţii de extremă dificultateşi venituri proprii buget local – inițiator primarul municipiului Huși.

 

  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al instituţiilor publice finanţate integral sau parţial din venituri proprii – etapa decembrie

 

Comments

comments