OMNIA csm husi tenis

Vesti bune vizavi de podul de la Crasna !!!

februarie 10th, 2019 | de Husi Pe Surse
Vesti bune vizavi de podul de la Crasna !!!
Local

Podul de la Crasna, aflat în stare deplorabilă de mai multă vreme, va fi reconstruit. Prefectul Eduard Popica, dar și dpmnul deputat Aurel Caciula ne-au asigurat ca podul va fi reconstruit

“Anul trecut s-au alocat bani pentru revizuirea documentației.Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași  lucrează la revizuirea proiectului tehnic, urmând ca în scurt timp să înceapă lucrările”, a declarat deputatul Aurel Căciulă.

cover-aurel-caciula

Podul de la Crasna este vechi de peste 120 de ani și va fi transportat într-o altă locație, iar valoarea noului pod este estimată la 4 milioane de lei.

”Am plăcerea să vă anunţ că au fost finalizate Studiul de Fezabilitate şi celelalte documente necesare, aşa că, undeva în luna martie, ar putea avea loc licitaţiile pentru desemnarea firmei care se va ocupa de proiectarea şi reabilitarea acestui obiectiv atât de important pentru legăturile cu sudul judeţului şi a ţării. Dacă lucrurile vor merge bine, sperăm să asistăm la începerea efectivă a lucrărilor, poate chiar în acest an, sau la începutul anului viitor”, a spus prefectul Eduard Popica.

prefectul-judetului-vaslui-eduard-popica-620x412

Sursa: stiriest.ro

Comments

comments