OMNIA csm husi tenis

Vezi ce proiecte s-au disputat și votat în ședința Consiliului Local Huși din această lună!

ianuarie 29th, 2016 | de Husi pe surse
Vezi ce proiecte s-au disputat și votat în ședința Consiliului Local Huși din această lună!
Consiliul Local Husi

Joi, 28 ianuarie, începând cu oră 16:00, s-a convocat Consiliul Local al municipiului Husi. Preț de două ore, aleșii hușeni au discutat o serie de 38 proiecte aflate pe ordinea de zi, dar și alte probleme. Sedința a fost condusă de către viceprimarul Căciulă Aurel, care a dirijat discuțiile într-un mod civilizat.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Printre cele mai importante proiecte discutate in acea zi în cadrul Consiliul Local al Municipiului Husi a fost proiectul de hotărâre privind aprobarea cuantumului și numărului de burse acordate elevilor din învățământul preuniversitar de stat din Municipiul Husi în anul financiar 2016. Acesta a fost amânat, reprezentantii hușenilor nu au ajuns la un punct comun și astfel, au convocat Comisia învățământului a Municipiului Husi, care se va întâlni în decursul săptămânii viitoare pentru a stabili date exacte cu privire la acest proiect.

De asemenea, s-a discutat problema emiterii unui aviz din principiu în vederea alocării sumei de 247.930 lei reprezentând contribuția Conciliului Local al municipiului Husi în cuantum de 5% din valoarea cheltuirilor de investiții efectuate de Spitalul Municipal „D.Catroian”.

Proiectele de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice pentru investiția de lucrări a unor străzi au fost dezbătute minute în sir și vizează străzile Căpitan Anastasiu, Fundătura Viilor și Schit.

Restul proiectelor de hotarare au fost aprobate fara probleme

 

Toate 38 de proiecte de hotarare disputate in sedinta Consiliului Local din data de 28 ianuarie 2016!

Comments

comments