OMNIA csm husi tenis

Viacons Rutier a asfaltat strada Cotroceni din Cartierul Corni!

aprilie 1st, 2020 | de Husi Pe Surse
Viacons Rutier a asfaltat strada Cotroceni din Cartierul Corni!
Local

A fost asfaltata strada Cotroceni din Cartierul Corni . Aceasta face legatura cu strada Sara . Alte artere vor fi reabilitate in curand in zona .
Lucrarea a fost executata de firma VIACONS RUTIER !
SURSA: Husi – Orasul Dintre Vii

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Amintim: SC VIACONS RUTIER SRL a fost înființată în anul 2001, la initiativa d-lui ing.Ioan Ciomaga.
Este o societate cu capital integral privat, având ca obiect principal de activitate: „Constructii de autostrăzi, Drumuri, Poduri, Aerodroame si Baze Sportive”

La început societatea a executat lucrări de întreținere drumuri comunale si judetene, progresând an de an în calitate si volum de lucrări, executând în prezent printre altele, reabilitări drumuri judetene, covoare asfaltice, reparatii îmbrăcăminti asfaltice si întretinere drumuri pe timp de vară si iarnă.

Societatea are un potential adecvat de executie lucrări de drumuri si edilitare, la un nivel de calitate superior, datorită dotării cu echipamente specifice si nu în ultimul rând, datorită pregătirii profesionale a personalului.

Din 2001-anul înfiintării si până în prezent, societatea a realizat o serie de lucrări specifice, ceea ce a condus la cresterea cifrei de afaceri an de an, ajungând în 2010 la 20.645.843,00 lei.

Comments

comments