OMNIA csm husi tenis

VIDEO|Cel puţin 32 morţi şi 75 de răniţi, într-o explozie din centrul Ankarei

martie 14th, 2016 | de H PS
VIDEO|Cel puţin 32 morţi şi 75 de răniţi, într-o explozie din centrul Ankarei
Extern

O explozie a avut loc în centrul capitalei turce Ankara, soldându-se cu moartea mai multor persoane, a informat un funcţionar din cadrul securităţii, citat de Reuters online.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

UPDATE 22:17 – Cel puţin 32 de morţi în explozia cu maşină-capcană de la Ankara – surse

Cel puţin 32 de persoane au murit în explozia provocată duminică seara în centrul oraşului Ankara de o maşină-capcană, informează surse din cadrul securităţii, citate de Reuters online.

Un înalt oficial din cadrul securităţii a declarat pentru Reuters că explozia pare să fie cauzată de un atac cu maşină-capcană.

UPDATE 20:45 – Bilanţul victimelor din urma exploziei de la Ankara a ajuns la 27 de morţi şi 75 de răniţi -CNN Turk

Bilanţul victimelor din urma exploziei care a avut loc duminică seara în centrul oraşului Ankara şi care pare a fi un atac cu maşină-capcană a ajuns la 27 de morţi şi 75 de răniţi, a informat CNN Turk, citând un oficial local, informează Reuters.

UPDATE 20:15 – Cel puţin 5 morţi şi 20 de răniţi, într-o explozie din centrul Ankarei

Un funcţionar din cadrul securităţii a declarat anterior pentru Reuters că explozia, a avut loc în centrul capitalei turce Ankara în apropiere de Parkul Guven, s-a soldat cu moartea şi rănirea mai multor persoane.

Potrivit TRT, o maşină a explodat în apropiere de un semafor.

Focuri de armă au fost auzite după explozie, în timp ce ambulanţele se îndreptau spre locul incidentului, potrivit unor oficiali.

Fumul se putea vedea ridicându-se de la o distanţă de 2,5 kilometri depărtare, a declarat un martor pentru Reuters.

Explozia a avut loc în apropiere de Parcul Guven, din centrul Ankarei, la mai puţin de o lună după ce un atac cu maşină-capcană, comis în capitala Turciei, s-a soldat cu moartea a 29 de persoane. Miitanţii kurzi au revendicat atunci atacul.

Sursă – Mediafax / Poze – BBC

Comments

comments