OMNIA csm husi tenis

Vino si tu la balul caritabil de 8 martie organizat de Clubul Rotary Huși cu sprijinul restaurantul OMNIA

februarie 19th, 2019 | de Husi Pe Surse
Vino si tu la  balul caritabil de 8 martie organizat de Clubul Rotary Huși cu sprijinul restaurantul OMNIA
Local

Copilul cu nevoi speciale trebuie considerat ca făcând parte din societate. Nu putem să-l ascundem, nu are nevoie de mila noastră, ci de sprijinul nostru, permiţându-i să trăiască alături de ceilalţi copii, ca parte integrantă a comunităţii. Pentru a socializa, este important ca o persoană cu dizabilităţi să beneficieze de intervenţie individuală, să participe la activităţile de grup, să se simtă valorizată, motivată, acceptată. Educaţia trebuie făcută posibilă pentru orice copil, încă de la grădiniță. Aceasta este instituția unde omul face primul pas spre lume, de aceea trebuie să ofere șanse egale tuturor. În orașul Huși și zona arondată, sunt circa 400 de copii cu cerințe educaționale speciale. În sprijinul acestora, membrii Clubului Rotary, cunoscuți pentru activitățile de voluntariat pe care le desfășoară, au inițiat proiectul intitulat ”Dăruiește bucurie!”. Scopul acestui demers este de a-i ajuta pe copiii cu dizabilități, înscriși în grădinițele din orașul nostru, să se integreze mai ușor în învățământul de masă, să beneficieze de terapii adecvate care să le permită formarea și dezvoltatrea abilităților necesare autonomiei personale, să beneficieze de sprijin în funcție de cerințele individuale. Grădinițele care și-au asumat această mare și nobilă responsabilitate, trebuie ajutate cu materiale și mijloace de învățământ care să le dea posibilitatea creării unui program coerent, coordonat și eficient de incluziune a copiilor cu nevoi speciale.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Pentru atingerea acestui țel, Clubul Rotary Huși, cu sprijinul inimoșilor și generoșilor patroni de la Restaurantul ”OMNIA”, vă invită la balul caritabil de 8 Martie. Vor întreține atmosfera ”Trupa de weekend”, Anisia Gafton și Serghei – stand up comedy, precum și alți artiști autohtoni. Meniul a fost ales astfel încât să corespundă tuturor gusturilor, iar  surprizele pregătite vor face ca acest bal să fie unul de neuitat. Tot acest pachet este în valoare de 180 de lei de persoană.

Fondul financiar adunat în cadrul acestui eveniment caritabil va fi folosit pentru amenajarea unei camere senzoriale la Grădinița de Copii cu Program Normal nr. 4 Huși și dotarea cu mijloace și materiale didactice adecvate scopului propus. Unitatea dispune de un spațiu disponibil, această grădiniță fiind frecventată de 60 de copii repartizați în trei grupe (mică, mijlocie, mare) unde sunt înscriși și 7 preșcolari cu cerințe educative speciale. De asemenea, proiectul își propune dotarea cu jucării senzoriale și alte materiale specifice, necesare copiilor cu cerințe educaționale speciale care sunt înscriși în Grădinițele  1, 9, 10, 12, 13 din Huși.

Cu toții ne dorim ca preșcolarii care beneficiază de acest proiect să simtă că sunt Feții-Frumoși și Ilenele Cosânzene care trăiesc în grădiniță o poveste de succes, cu final fericit,  pentru că au reușit să înfrunte toate piedicile ivite în cale.

Haideți să-i ajtăm  să-și trăiască povestea!

Fondurile necesare proiectului vor fi adunate din taxa de participare la bal, tombolă, licitație, sponsorizări.

Membrii Clubului Ratary Huși, prin persoana președintelui în exercițiu, doamna Gabriela Bobârnat, transmit pe această cale că prezența dumneavoastră la acest bal caritabil ar fi o onoare și o mare bucurie pentru dumnealor.

Date sublimentare despre acest eveniment pot fi găsite pe facebook Omnia, facebook Club Rotary Huși, la sediul Restaurantului Omnia sau la membrii Rotary.

Invitatie Bal 8 Martie RC Husi

 

 

Comments

comments