OMNIA csm husi tenis

Volkswagen a anuntat ca va rechema la service 8,5 milioane vehicule in UE.

octombrie 15th, 2015 | de Husi Pe Surse
Volkswagen a anuntat ca va rechema la service 8,5 milioane vehicule in UE.
Economie

Grupul german Volkswagen a anuntat joi ca va rechema la service in Uniunea Europeana 8,5 milioane vehicule cu motoare diesel echipate cu un software care falsifica rezultatele testelor de emisii poluante, transmite Reuters.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

61723001

VW va analiza ce tipuri de motoare EA 189 sunt afectate si a dat asigurari ca ultima generatie de motoare – EA 288 – nu este echipata cu acel soft. Unii analisti apreciaza ca scandalul ar putea costa VW aproximativ 35 miliarde de euro, relateazaAgerpres.

Anuntul vine dupa ce joi Autoritatea Federala din domeniul Transporturilor din Germania (KBA) a cerut Volkswagen sa recheme obligatoriu la service 2,4 milioane vehicule cu motoare diesel echipate cu un software care falsifica rezultatele testelor de emisii poluante.

Volkswagen face obiectul unor investigatii in mai multe tari, inclusiv in Germania, dupa ce a recunoscut ca a echipat 11 milioane de vehicule vandute la nivel mondial (dintre care 2,8 milioane in Germania) cu un soft care falsifica rezultatele testelor antipoluare ale motoarelor diesel.

Portofoliul Volkswagen este format din 12 marci, printre care automobilele VW, Lamborghini, Skoda, Seat, Bentley, Audi si Bugatti, dar si camioanele MAN si Scania.

 

Comments

comments