OMNIA csm husi tenis

VIDEO|Voluntarii hușeni ” Solidar „! Ce surprize au pregătit aceștia pentru copiii din mediul rural?

aprilie 1st, 2016 | de H PS
VIDEO|Voluntarii hușeni ” Solidar „! Ce surprize au pregătit aceștia pentru copiii din mediul rural?
Local

Cu ocazia apropierii sarbatorilor pascale voluntarii huseni ai asociatiei Solidar au pregatit numeroase cadouri pentru copiii din mediul rural.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Emanand energie pozitiva dar si o dragoste enorma pentru cel apropiat voluntarii huseni au impachetat in diferite cutiute tot felul de jucarii, dulciuri si haine pentru copiii din Valea Grecului.

Asociatia Solidar, prin voluntarii de la Husi, a inceput pregatirile intense pentru a oferi bucurii semenilor. Ne-am mobilizat ca echipa, am adunat hainute, dulciuri, jucarii, carti si le-am impachetat frumos cu mult suflet, pregatindu-le pentru 50 de copii dein Valea Grecului, localitate in care vom ajunge foarte curand. 

Fiecare in parte am pus bucuria, veselia si dorinta de a insenina fapturile gingase ce vor primi darurile de la noi. Cu fiecare actiune la care participam devenim mai buni, mai generosi si intelegatori cu cei din jur si poate chiar si cu noi insine.

Multumim tuturor celor care sunt alaturi de noi. Campania umanitara ” De Pasti, un pic mai buni!”, continua! ” – doamna Laura Parfene, Asociatia Solidar.

Comments

comments