OMNIA

Voluntarii „SOLIDAR” prin satele comunei Crețești

august 21st, 2017 | de Husi Pe Surse
Voluntarii „SOLIDAR” prin satele comunei Crețești
Local

În  data de 10 august 2017,  voluntarii asociației  “SOLIDAR” – Filiala Huși au organizat o acțiune umanitară în satele Crețeștii de Jos, Crețeștii de Sus și Budești, comuna Crețești, județul Vaslui. Acțiunea se înscrie în încercarea noastră de a oferi sprijin familiilor cu mulți copii din mediul rural. Astfel, voluntarii au adus fericire în sufletele a zece familii cu 40 de copii oferindu-le articole de îmbrăcăminte și încălțăminte donate de oameni cu suflet mare. Precizăm că lista familiilor ne-a fost pusă la dispoziție de d-na Surdu Cătălina, asistent social în cadrul Primăriei Crețești.

Membrii asociației  au fost profund impresionați de situațiile precare în care se aflau cei  40 de micuți. În ciuda  calității traiului, acești copii minunați au o atitudine îmbucurătoare față de învățătură având în palmares un numar surprinzător de diplome la concursuri și activități școlare.

“Viitorul țării stă și în copiii cu potențial dar fără resurse. De aceea, ei merită susținuți cât mai mult cu putință” a declarat șefa filialei Huși, d-na Parfene Laura-Nicoleta.

Voluntarii implicați în această acțiune au fost:Arsene Elena-Andreea, Parfene Gabriel-Iustin, Parfene Maria-Teofana, Popa Ana-Diana, Pica Eusebiu, Pica Ștefan, coordonați de d-na Parfene Laura-Nicoleta. Grupul de voluntari a avut drept ghid pe d-ul Viorel Savin, primarul comunei.

pozacom

Comments

comments