OMNIA csm husi tenis

Vrei sa faci SPORT ?CSM HUSI aproape de tine și copilul tau pe durata pandemiei ! Antrenamente online gratuite !

aprilie 30th, 2020 | de Husi Pe Surse
Vrei sa faci SPORT ?CSM HUSI aproape de tine și copilul tau pe durata pandemiei ! Antrenamente online gratuite !
Lifestyle

Ca urmare a instituirii stării de urgență pe întreg teritoriul României, activitatea Clubului Sportiv Municipal Huși ramane suspendata până la data la care autoritățile din România vor permite redeschiderea.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

CSM Huși rămâne aproape de voi și va pregăti in continuare antrenamente online cu instructorii pe care ii indragiti.
Aveți grijă de voi și de cei dragi și nu uitați ca sportul este important pentru starea voastra de bine și pentru imunitate. Deși este mai dificil și mai puțin atractiv să vă antrenați acasă, echipa noastră va face tot ce-i sta in putinta sa va transmita motivația și energia de care aveți nevoie pentru a rămâne activi și sănătoși.
Avem încredere ca vom trece cu bine peste aceasta perioada grea.

 

„Ne-am gandit sa gasim o modalitate, prin care copiii inscrisi la clubul nostru, chiar daca in perioada aceasta perioada avem restrictii in ceea ce priveste sportul, sa poata sa ramana conectati la ceea ce inseamna miscare si activități sportive. Pentru a veni in ajutor, am considerat ca este mai bine ca aceste cursuri sa fie gratuite in perioada aceasta, mai mult avem in vedere organizarea de cursuri pentru toti copiii orașului Husi. Avem in vedere un proiect major in care sa includem atat copiii, cat si adultii” – a declarat Mihai Cehan – Presedinte CSM HUSI

Comments

comments