OMNIA csm husi tenis

VREI SA FACI SPORT ? CSM HUSI organizeaza inscrieri pentru AQUA GYM/FITNESS AEROBIC/BASCHET

septembrie 28th, 2015 | de Husi Pe Surse
VREI SA FACI SPORT ?  CSM HUSI organizeaza inscrieri pentru AQUA GYM/FITNESS AEROBIC/BASCHET
Local

Aqua

BENEFICII AquaGym reprezinta efectuarea exercitiilor aerobice si fitness in apa. Apa amortizeaza socurile, tendoanele si articulatiile fiind astfel protejate. Eliminarea kilogramelor in plus, arderea caloriilor si remodelarea corporala sunt completate de efectul de masaj la nivelul intregului corp datorat contactului cu apa. Datorita instabilitatii in apa, executarea diferitelor exercitii antreneaza toate grupele musculare, astfel incat, intr-un timp scurt, lucreaza intreaga musculatura.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Combinate intr-un mod inteligent si placut, exercitiile aqua ajuta la ameliorarea artrozei, spondilozei cervicale, lombare si dorsale, durerilor post si pre-operatorii, circulatiei sangvine si a reumatismului degenerativ.

Mulţi oameni privesc din exterior clasele de aqua gym ca fiind clase uşoare, însă nu ştiu că aqua gym are la bază cel mai important factor pe care niciun alt tip de antrenament nu îl oferă, şi anume: hidromasajul.

aerobic

BENEFICII AEROBIC

Se stie ca efortul fizic prelungit solicita inima si muschii si necesita o cantitate mare de oxigen, de aceea aerobicul ar trebui sa se efectueze intr-un spatiu cu aer curat, bine oxigenat.

Sistemul cardiovascular si pulmonar asigura o oxigenare corespunzatoare a tuturor organelor si in special a creierului si muschilor, de aceea este foarte important ca aceste sisteme sa functioneze la parametri optimi. De asemenea exercitiile fizice regulate antreneaza inima si plamanii si cresc conditia fizica generala.

Din aceste motive, aerobicul se mai numeste si „gimnastica cu oxigen”. Aerobicul cuprinde mai multe tipuri de exercitii cu o durata de 2-3 minute, fiecare.

baschet

BENEFICII BASCHET

iind un sport ce presupune executarea unor miscari variate(alergari, sarituri, driblari etc.), baschetul este considerat un adevarat „fitness cardiovascular”, ce mareste rezistenta inimii si a plamanilor, intensificand totodata circulatia sangelui. Acest fapt favorizeaza si accelerarea metabolismului (se intensifica procesul de ardere a grasimilor), impiedicand aparitia obezitatii si tonifierea muschilor.
Baschetul, asemenea altor sporturi de echipa, necesita o coordonare a intregului corp, dar mai ales a coordonarii ochi-mana. Miscarile din timpul driblarilor, prinderile, pasele si sariturile cer planificare, precizie si reactii rapide. Intr-un cuvant, are loc o coordonare complexa, ce implica mintea si corpul deopotriva, presupunand controlul intregului corp. Copilul va reusi sa-si controleze treptat, in mod natural, pozitia corpului in timpul jocului, ca raspuns la miscarile adversarului.
Cei ce aleg sa practice acest sport vor beneficia si de intarirea muschilor si articulatiilor de la nivelul membrelor inferioare (in special de la nivelul gleznelor), ceea ce va preveni aparitia eventualelor accidente in aceasta zona a corpului.
De asemenea, baschetul ii poate ajuta pe copii sa-si dezvolte simtul echilibrului, acest fapt datorandu-se mai ales miscarilor executate in timpul jocului, cand sunt obligati sa alerge cu spatele, sa alerge in timp ce dribleaza mingea si sa fie totodata atenti la ceea ce fac jucatorii.
Nu in ultimul rand, baschetul este un sport ce stimuleaza agilitatea copilului, obligandu-l sa se miste rapid, prompt, sa-si schimbe directia in care se deplaseaza in orice moment.
Tinand cont de cele mentionate mai sus, se poate spune ca baschetul este o activitate complexa, ce antreneaza intregul corp, ajutandu-l pe copil sa se dezvolte armonios, sa devina mai rezistent si sa faca fata mai usor provocarilor ce pot aparea oricand in viata de zi cu zi.

 

Acestea fiind spuse, vă invitam sa faceti miscare intr-un ambient profesionist !

Inscrieri la 0764 911 717

[email protected]

FB – CSM Husi

Comments

comments