OMNIA csm husi tenis

Weekend încărcat cu sport!

iunie 5th, 2017 | de Huși pe Surse
Weekend încărcat cu sport!
Local

În weekend-ul 3-4 iunie, CSM Huși a participat la Cupa Streetball 3×3 outdoor ce a avut loc la Bârlad. CSM Huși a participat cu Filip Alin, Răzvan Parfene și Ciprian Sfetcu.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

La eveniment au participat echipe atât de băieți cât și de fete, în total fiind peste 15 echipe.

Baschetbaliștii de la CSM Huși, Filip Alin, Răzvan Parfene și Ciprian Sfetcu au obținut premiul I la categoria U15.

cehan-1”Țin să felicit sportivii care au participat la această competiție, Filip Alin, Răzvan Parfene și Ciprian Sfetcu. Îi felicit pentru munca depusă, ei sunt dovada vie că munca și ambiția duc mai departe la victorie.” a declarat Președintele CSM Huși, Mihai Cehan.

Tot în acest weekend, Pajura Huși a jucat cu FC Vaslui pe stadionul Municipal din Vaslui. Echipa hușeană a câștigat cu 2-1 în fața unei galerii de Liga I. Golurie au fost înscrise de Cătălin Solomon și Octavian Nicolau.

”Surpriza mare a constat în faptul că am reușit să integrăm și să jucăm în teren cu 6 copii de 15 ani, copii care au facut un meci memorabil, care au demonstrat că pot juca sub presiunea unui public și a unei galerii în mare formă, copii care împreună cu seniorii echipei au luptat până la ultima răsuflare și s-au dăruit exemplar, prestând un joc superb. Octavian Nicolau (15 ani), Brănici Octav (15ani), Vârlan Vali (15 ani), Manole Ovidiu (15 ani), Jose Cozma (15 ani), Chiriac Andrei (16 ani) împreună cu seniorii, Tofan Cătălin, Blănaru Bogdan, Blănaru Cătălin, Bogdan Alexa, Geani, Cătălin Solomon, Căciulă Mădălin, Tofan Vlad, Ciobanu, sunt cei care ieri au arătat că Hușul are potențial, și că avem viitor! Bravo băieți!au declarat oficialii Pajura Huși.

1 2 3

Comments

comments