OMNIA csm husi tenis

Ziua absolventilor la Seminarul Teologic Ortodox ” Sfantul Ioan Gura De Aur ” din Husi

mai 30th, 2018 | de Husi Pe Surse
Ziua absolventilor la Seminarul Teologic Ortodox ” Sfantul Ioan Gura De Aur ” din Husi
Local
Ziua Absolventilor la Seminarul Teologic Ortodox ” Sfantul Ioan Gura De Aur ” din Husi ambete, imbratisari, lacrimi si multe, multe emotii. Pe scurt, aceasta ar fi caracterizarea zilei de 29 mai, 2018, pentru absolventii claselor a XII-a Seminar si a XII-a Filologie de la Seminarul Teologic Ortodox ” Sfantul Ioan Gura De Aur”, ziua festiva de incheiere a liceului, cu ultima strigare a catalogului si sunetul final al clopotelului.
A fost o zi de sarbatoare, cu flori, felicitari si cu urari de bine, vedetele momentului fiind absolventii, inconjurati de profesori, preoti, parinti si de oaspeti de onoare, Preasfintitul Parinte Ignatie, Episcopul Husilor, Parintele Director, Andrei-Dragos Zagan. S-au rostit cuvinte de recunostinta si de multumire, indemnuri pentru tineri de a-si propune teluri inalte si de a lupta pentru atingerea lor, de a-si modela un caracter puternic, de a fi intelepti si buni.
„Felicitari Absolventilor Promotiei 2014-2018, felicitari Sefului Promotiei, Paul-Marian Chiperi! Mult succes la bacalaureat tuturor!” a declarat pentru HUSIPESURSE – doamna profesoara Giosu.
IMG_1682 IMG_1671 IMG_1661

 

Comments

comments

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia