OMNIA csm husi tenis

„Ziua de degustat Miere” – evenimentul a fost organizat in cadrul magazinului apicol „APIS ANDRU”!

iunie 7th, 2022 | de Husi Pe Surse
„Ziua de degustat Miere” – evenimentul a fost organizat in cadrul  magazinului apicol „APIS ANDRU”!
Local

Duminică, 5 iunie 2022, în Huși,pe str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 54 (lângă Biserica Sf. Gheorghe) a avut loc „Ziua de degustat Miere”.
De la cei mai tineri pana la cei mai putin tineri au fost prezenti pentru a decusta si a invata despre produsul adorat de toata lumea, mierea de albine. Evenimentul a fost organizat de MAGAZINUL APICOL „APIS ANDRU” ,alaturi de ASOCIAȚIA APICOLĂ „PRISACA TEONEI”, STUPINA SANDULEANU si ASOCIATIA „VIITOR SANATOS”.
Mierea de albine nu are doar calități nutritive ci, în urma studiilor, s-a demonstrat că are și o acțiune terapeutică eficientă, ce se exercită atât asupra afecțiunilor digestive, cât și în afecțiunile hepatobiliare, cardiovasculare, respiratorii, afecțiuni ale sistemului nervos, ale aparatului urinar, în bolile de nutriție și cele infecțioase, în afecțiunile sanguine și în cele cutanate.
In cadrul evenimentului am avut placerea de ai cunoaste pe Oana si Andrei, fondatorii magazinului „APIS ANDRU”, acestia ne-au prezentat povestea lor, iar noi am dori sa o impartasim cu dumneavoastra dragi huseni.
„Suntem o familie de tineri, avem 2 copii si unu pe drum
Eu lucrez ca asistenat medical si sotul este cadru militar
Noi facem apicultura din 2008, am pornit usor de jos cu 2 stupi si acum ajuns sa avem o stupina de 110 de familii de albine.
Din pasiune pentru apicultura ne-am gandit ca la nivelul Husului este nevoie de un magazin apicol bine aprovizionat cu tot ce este necesar intr-o stupina.
Tot anul asta am infintat si o asociatie apicol.
Magazinul ii poarta numele baiatului ‘Magazin Apicol Apis Andru’ si asociatia numele fetei ‘Asociatia Apicola Prisaca Teonei’!”

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Comments

comments