OMNIA csm husi tenis

Ziua Internațională a Educației serbata la Colegiul Național „Cuza Vodă” Huși

octombrie 6th, 2017 | de Husi Pe Surse
Ziua Internațională a Educației serbata la Colegiul Național „Cuza Vodă” Huși
Local

Ieri, 5 octombrie 2017 elevii și profesorii Colegiului Național „Cuza Vodă” Huși au ales să marcheze într-un mod deosebit Ziua Internațională a Educației.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Astfel fiecare colectiv de elevi a avut de realizat o planșă , o machetă sau orice altceva au dorit  prin care să transmită importanța Educatiei în dezvoltarea fiecărei persoane.

Mesajul general a fost că fără Educație suntem sigur săraci spiritual și că Educația este cea care de cele mai multe ori ne asigură succesul în viață.

Activitatea a fost cu certitudine o reușită deoarece lucrările elevilor au fost deosebite și pe lângă mesajul transmis aceștia au avu ocazia să colaboreze, să descopere puncte comune de interes și să își pună in valoare talentul artistic și creativitatea.

Un mesaj deosebit de frumos a fost transmis și de eleva Ralea Adelina , elevă participantă si premiantă la Olimpiada Internațională de Limba Franceză , elevă cu care școala noastră se mândrește și care este un exemplu de bază al Educației din școala noastră.

Conducerea școlii a felicitat toți participanții la ceea ce înseamnă Educație, le-a urat tuturor realizări pe toate planurile.

20171006_101402 (1) 20171006_104814 received_1861409790666926

 

Comments

comments