OMNIA csm husi tenis

Am susținut și voi milita întotdeauna pentru creșterea veniturilor pensionarilor și copiilor !

septembrie 21st, 2020 | de Husi Pe Surse
Am susținut și voi milita întotdeauna pentru creșterea veniturilor pensionarilor și copiilor !
Politic

PSD a reintrodus în comisiile din Parlament creșterea pensiilor cu 40% și majorarea salariilor profesorilor.
Creșterea cu 14% a punctului de pensie a intrat în vigoare. Prin urmare, aproximativ cinci milioane de pensionari din România vor avea veniturile mai mari începând cu această lună.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Modificările au fost făcute în comisiile reunite de muncă, unde parlamentarii au eliminat prevederile Guvernului. Amendamentul a fost depus la ordonanța de urgență privind rectificarea bugetară, OUG prin care guvernul a decis creșterea pensiilor de la 1 septembrie cu 14%, în loc de 40%, cum era prevăzut în Legea pensiilor. A fost reintrodusă și prevederea potrivit căreia salariile profesorilor trebuie să crească din acest an, și nu din 2021, cum a decis Guvernul prin același OUG.
Ordonanța de Urgență a Guvernului privind rectificarea bugetară, ordonanță care prevede majorarea pensiilor cu doar 14% de la 1 septembrie și amânarea creșterii salariilor profesorilor până în 2021, a fost modificată în comisiile de specialitate din Parlament. Modificări propuse de PSD și adoptate în comisii prevăd majorarea pensiilor cu 40% și creșterea salariilor din acest an.

„Am susținut și voi milita întotdeauna pentru creșterea veniturilor pensionarilor și copiilor prin majorarea punctului de pensie cu 40% la pachet cu dublarea alocațiilor.” – a declarat pentru HUSIPESURSE Aurel Căciulă – deputat în Parlamentul României.

Premierul Ludovic Orban a anunțat deja că Guvernul vă ataca la CCR legea.

Comments

comments