OMNIA csm husi tenis

4 milione de lei se vor investi in construirea podului de la Crasna

mai 13th, 2020 | de Husi Pe Surse
4 milione de lei se vor investi in construirea podului de la Crasna
Local

Coșmarul șoferilor, podul de la Crasna, intră în reparații. Munictorii au început deja dezmembrarea vechiului pod, iar locul acestuia va fi luat de o construcție nouă.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia


„După nenumărate solicitări, sesizări si drumuri la Guvern, așa cum am promis in timpul mandatului meu de Prefect al judetului Vaslui, lucrările de reabilitare ale podului de la Crasna au început. Tin sa mulțumesc pe aceasta cale domnului Presedinte al CJ Vaslui, Dumitru Buzatu. Îi mulțumesc si deputatului Aurel Caciula – comisia Transporturi din Camera Deputatilor care a susținut demersurile si fără de care un astfel de proiect de o importantă strategica naționala, chiar, nu ar fi putut fi realizat! – a declarat Eduard Popica

Termenul de finalizare a lucrãrilor este de 12 luni de la data semnãrii ordinului de începere, din care 3 luni proiectarea si 9 luni executia, ofertantul cîstigãtor asigurând o perioadã de garantie a lucrãrilor de 60 de luni de la data receptiei.

Sursa: STIRIEST.RO

Conform plăcuței montate de atelierele Dayde & Pille, din Paris, podul de la Crasna ar fi fost făcut la 1896. Este foarte probabil ca acest pod să fi înlocuit un alt obiectiv similar, construit în timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza, pod despre care se spunea că făcea legătura între Basarabia și Moldova propriu-zisă.

Sursa: VASLUIANUL.RO

Comments

comments