OMNIA csm husi tenis

CSM Huși, în parteneriat cu Colegiul Național”Cuza Vodă „-o rețetă a succesului. Reprezentanții au obținut locul I la etapa județeană a competiției „Olimpiada Gimnaziilor” de Baschet

martie 13th, 2016 | de H PS
CSM Huși, în parteneriat cu Colegiul Național”Cuza Vodă „-o rețetă a succesului. Reprezentanții au obținut locul I la etapa județeană a competiției „Olimpiada Gimnaziilor” de Baschet
Local

Competitia „Olimpiada Gimnaziilor” urmărește să revitalizez sportul scolar, angrenând elevii într-un sistem competițional de anvergură națională, fiind totodată și o oportunitate de selecție a tinerilor pentru baschetul de performanță și dezvoltarea spiritului de apartenență la tradițiile și realizările școlii în plan educațional și sportiv.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Pe 05.03.2016 a avut loc etapa județeană a competiției „Olimpiada Gimnaziilor” de Baschet, iar reprezentații Colegiului Național”Cuza Vodă”au reușit să se califice mai departe la etapa zonală ce se va desfășura la Iași.

Reprezentanți ce s-au calificat mai departe la etapa zonală sunt membri ai Clubului Sportiv Municipal Huși. Acestia au dat dovadă de spirit de echipă și un puternic sentiment de competitivitate, reușind să aducă Municipiului Huși recunoaștere în domeniul sportiv și o frumoasă înțelegere a ideii de baschet de performanță.

to„Prin intermediul acestui interviu vrem să îi mulțumim domnului antrenor Cehan Mihai de la CSM Huși care în decursul acestor ani ne-a pregătit să ajungem la această performanță. Vrem să îi mulțumim și domnului nostru profesor Sacaleanu Costel pentru că ne-a oferit acest prilej de a ne afirma prin baschet. „- Matei Tocu.

tud„Totodată, vrem să le mulțumim și colegilor noștri de echipă Salavastru Andrei, Roman Bogdan, Sfetcu Ciprian, Parfenie Răzvan și Pascal Răzvan. Faptul că am fost uniți ca echipă, ne-a adus victoria și ne-a ajutat să învingem cele două școli din Vaslui.”- Tudor Șapcă.

În viitorul apropiat Clubul Sportiv Municipal Huși, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Vaslui condusă de directorul executiv Radu Tatu, va pune bazele unei competitii regionale ” Liga Moldova „, pe mai multe categorii de vârstă, cu scopul de a ridica și mai mult nivelul de performanță și competitivitate a baschetului județean.

Copiii care au reprezentat Colegiul Național Cuza Vodă sunt copiii pe care îi pregătesc de aproape 4 ani de zile. Suntem foarte mândri că reușim să ajutăm orașul Huși, în acest caz, echipa de baschet a Colegiului Național”Cuza Vodă „, dovedindu-se încă o dată că acest tip de parteneriat este o rețetă a succesului. Din nou, am reușit să obținem locul I la etapa județeană de baschet.

Încercăm să creștem de la an la an performanța Clubului Sportiv Municipal Huși, astfel, după ce am reușit să transferăm doi jucători în Divizia A la Clubul Sportiv Politehnica Iași, sunt în curs de a obține certificare pentru a antrena în Divizia de Baschet.

cehCu această ocazie, doresc să mulțumesc administrației locale pentru sprijin. De asemenea, doresc să le mulțumesc copiilor, părinților, colegilor și profesorilor pentru susținerea de care au dat dovadă în dezvoltarea acestui sport frumos.

Încă o data, am demonstrat că dacă există dedicare, ambiție și pasiune, se poate face și sport de performanță într-un oraș mic precum Municipiul Huși. Vă mulțumesc!” a dec
larat pentru Husipesurse, Cehan Mihai, președinte al Clubului Sportiv Municipal Huși.

Comments

comments