OMNIA csm husi tenis

CSM HUSI susține performanța! Competiții importante la înot și baschet!

mai 30th, 2017 | de Huși pe Surse
CSM HUSI susține performanța! Competiții importante la înot și baschet!
Local

Duminică, 28 mai, CSM Huși s-a mobilizat la Iași pentru a lua parte la cel mai important turneu regional de baschet. La turneu au făcut parte 17 echipe din toată regiunea Moldovei, din județele Iași, Bacău, Galați, Neamț, Suceava și Vrancea (Focșani).

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Au fost patru etape tip turneu, cu un număr de 20 de meciuri jucate. Hușul a luat parte la turneu cu grupa 2005-2006 și au fost premiați.

cehan-1”Sunt bucuros că am reușit să demonstrăm încă o dată faptul că menținem performanța, asta după una dintre cele mai mari reușite în sportul hușean din ultima vreme, anume, promovarea unui jucător de la CSM Huși în divizia A. Avem încă o serie de copii, precum Daria Dănilă, în mai multe programe ale Federației. Curând, Gușel Mihai și Morcov Alin vor merge la cel mai mare turneu din România la categoria minibaschet, ce va avea loc în Mangalia.

Acesta a fost cel mai mare turneu regional de minibaschet din regiunea Moldovei. La acest turneu, care a fost în colaborare cu Federația Română de Baschet, au fost invitate cele mai bune cluburi din zona Moldovei. Bravo copii și mulțumiri părinților pentru susținere!” a declarat președintele Clubului Sportiv Municipal, Mihai CEHAN.

Tot în acest weekend, sâmbătă, 27 mai, la Clubul Toma, a avut loc cel mai mare concurs de înot, unde au participat peste 100 de copii, de la 7 la 14 ani. Probele concursului au constat în lungimi de bazin și scufundări.

”Prin baschet și înot încercăm la nivelul orașului Huși să dezvoltăm sportul, făcut într-un mod profesionist și să aspirăm spre performanță. Cu toate acestea, principalul nostru obiectiv este sănătatea copiilor și un mediu cât mai organizat din toate punctele de vedere pentru a putea desfășura activitatea sportivă în cele mai bune condiții. 

Urmărim pe viitor extinderea pe mai multe ramuri sportive, următoarele sporturi vizate fiind handbalul și voleiul.” a declarat Președintele CSM Huși, Mihai CEHAN.

inot-csm inot-csm2 inot-csm3 turneu-iasi-csm turneu-iasi-csm2 turneu-iasi-csm3 turneu-iasi-csm4

Comments

comments