OMNIA csm husi tenis

FOTO: Cel mai mare turneu de baschet din judet. Competitie cu peste 120 de participanti: „CSM Husi Streetball Indoor”

septembrie 13th, 2016 | de husipesurse
FOTO: Cel mai mare turneu de baschet din judet. Competitie cu peste 120 de participanti: „CSM Husi Streetball Indoor”
Local

Sambata 10 septembrie, incepand cu ora 11:00, la Sala de Sport din Husi a avut loc competitia CSM Husi Streetball Indoor, editia a V-a, competitie de baschet care a reunit peste 120 de copii care au jucat individual sau in echipe de 3 vs 3, in sistem turneu pe categorii de varsta: U12 , U14, U18 si Mixt.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Organizatorul turneului a fost Clubul Sportiv Municipal Husi, reprezentat de catre Mihai Cehan , turneu sustinut de Federatia Romana de Baschet si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Vaslui.

Atmosfera a fost intretinuta de catre DJ Kurtiss Kromm.

cehan-1“Ma bucur foarte mult ca am reusit la aceasta a V-a editie sa facem un turneu cu multe categorii de varsta , la care s-au inscris peste 40 de echipe.  A fost un turneu greu, solicitant, atat pentru noi, cei de la CSM Husi, ca organizatori, cat si pentru participanti datorita numarului mare de meciuri.
Doresc sa mentionez faptul ca, toti copii au primit diplome, cei mai buni fiind recompensati cu cupe si bineinteles consideratia celor prezenti.
Totodata, le multumesc, in numele clubului, tuturor celor care s-au implicat, DSJ Vaslui – reprezentant Tatucu Radu, IJJ Vaslui – reprezentant Dima Sorin, asistentilor medicali si nu in ultimul rand Primariei Husi – reprezentant primar Ioan Ciupilan .
In final, felicitari copiilor pentru atitudine, parintilor pentru sustinere si, bineinteles, astept cu nerabdare urmatoarele competitii, avand in vedere plusul de experienta acumulat“, a declarat Mihai Cehan – Presedinte CLUB SPORTIV MUNICIPAL HUSI

 

 

Mai multe fotografii pe pagina de facebook CSM HUSI

1

238 9 11

4 5 6

7

12 13 14

16

15

hellhounds 18
17

Comments

comments