OMNIA csm husi tenis

În noaptea de Crăciun, un polițist din municipiul Husi, aflat în timpul liber a salvat viața unei brașovence

decembrie 28th, 2019 | de Husi Pe Surse
În noaptea de Crăciun, un polițist din municipiul Husi, aflat în timpul liber a salvat viața unei brașovence
Local

Crăciunul este perioada dăruirii, a iubirii manifestate față de aproape sau față de necunoscuți, a ajutorului oferit fără așteptări.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

O poveste frumoasă  de Crăciun, care întărește ideea că în această perioadă minunile prind contur, este și cea a agentului de poliție Florin Rusu (foto) din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov- Biroul Rutier. Pe 25 decembrie, în jurul orei 00.45, acesta, în timp ce se întorcea la domiciliul său din județul Vaslui, municipiul Huși, a simțit un miros puternic de fum pe scara blocului în care locuiește.

Condus de emoție și spirit civic, acesta a identificat sursa fumului, respectiv, imobilul unei persoane în vârstă. Apropiindu-se de ușa locuinței, Florin a auzit strigătul de ajutor al persoanei, a apelat de îndată autoritățile competente și fără a sta pe gânduri, a procedat la pătrunderea în locuință. În interiorul locuinței cuprinsă de fum, polițistul a găsit o femeie, conștientă, ce avea nevoie de îngrijiri medicale, ca urmare a unei căzături, iar pe aragazul acesteia a fost găsit realul motiv al fumului dens.

Sursa: https://newsbv.ro/2019/12/26/in-noaptea-de-craciun-un-politist-aflat-in-timpul-liber-a-salvat-viata-unei-brasovence/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+NewsBrasov+%28News+Brasov%29#utm_source=NewsBrasov&utm_medium=Newsbv.ro&utm_campaign=feed

Comments

comments