OMNIA csm husi tenis

O noua performanta pentru CSM HUSI ! Locul I la turneul regional de baschet – Suceava !

august 18th, 2015 | de Husi Pe Surse
O noua performanta pentru CSM HUSI ! Locul I la turneul regional de baschet – Suceava !
Sport

Un exemplu perfect prin care se poate demonstra ca se poate face performanta oriunde , chiar si in orasele mici , este Clubul Sportiv Municipal Husi, unde sportivii antrenati de Mihai Cehan au reusit o noua performanta la nivel regional.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Weeekendul acesta a avut loc editia a II – a – Phoenix Cup 2015 de baschet de 3vs3 la Suceava .  Dintr-un total de 29 de echipe participante din Suceava, Radauti, Botosani, Husi , Ipotesti, Campulung , Iasi  si un numar de de 174 de participanti , sportivii Morcov Gabriel , Copciag Andrei si Sopu Ovidiu , au reusit sa se claseze pe primul loc la categoria -18 , in conditiile in care doi dintre cei mai sus amintiti au doar 15 ani.
„Proiectul sportiv CSM HUSI a fost implementant in anul 2009, avand sprijinul total al primariei Husi si al consiliului local husean , iar dupa o perioada de 5 ani am reusit sa duc baschetul la nivelul de fenomen social prin organizarea de competitii chiar si televizate , prin implicarea personalitatilor locale si a anumitor factori decizionali . Proiectul vizeaza valorificarea potentialului sportiv al tinerilor din orasul Husi in domeniul baschetului , iar in viitorul apropiat dezvoltarea si pe alte ramuri sportive.

CSM HUSI domina de patru ani competitiile scolare GIMNAZIU+LICEU la nivel judetean pe profilul baschet . Are un jucator in acest moment care se afla in vizorul POLITEHNICII IASI (Lorent Alexandru) in vederea unui transfer in prima divizie baschet . In trecuta castigat Locul I la LIGA MOLDOVA, competitie televizata in anul 2011-2012, plus alti jucatori in programul federatiei “PERFORM” pentru nationala U16 si U 15. In 2015, CSM Husi a reusit performanta de a obtine  vicecampioni atat la -18 cat si -14, pe regiunea MOLDOVA, invingand judete precum BACAU, NEAMT, SUCEAVA.

Momentan , ne pregatim pentru un meci deosebit de greu , saptamana aceasta , cu echipa de fete de la Negresti antrenata de doamna Boitan ,  un turneu , weekendul acesta la Bacau , dupa care la inceputul lunii septembrie inca  o competitie locala de 1vs1 la Husi „,  a declarat Mihai Cehan pentru HUSIPESURSE.RO .

IMG_20150818_122829_741IMG_20150818_122815_018

Comments

comments