OMNIA csm husi tenis

Oficial! Donald Trump este noul președinte al Statelor Unite ale Americii

noiembrie 9th, 2016 | de husipesurse
Oficial! Donald Trump este noul președinte al Statelor Unite ale Americii
Extern

Donald Trump este oficial noul preşedinte al Statelor Unite, după ce a învins-o în alegeri pe Hillary Clinton. Raportul electorilor federali îl creditau potrivit ultimelor cifre pe Donald Trump cu 276 de voturi, ceea ce înseamnă că este viitorul preşedinte al SUA pentru următorii 4 ani.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Donald Trump a susţinut discursul de acceptare a funcţiei de preşedinte al Statelor Unite şi a anunţat că a fost sunat de către Hillary Clinton, care l-a felicitat pentru victorie.

„Vă mulţumesc foarte mult. Tocmai am primit un telefon de la doamna secretar Clinton. Ne-a felicitat pentru victorie, iar eu am felicitat-o pe ea şi pe familia ei, a luptat din greu. Hillary a muncit foarte mult şi îi datorăm foarte multă recunoştinţă pentru serviciile aduse ţării. Acum este vremea ca America să vindece rănile diviziunii. Pentru toţi republicanii şi democraţii, vă spun: este vremea să ne unim şi să devenim un popor unit.

Vă promit că voi fi preşedintele fiecăruia, asta e tot ce contează pentru mine. Pentru cei care nu m-au susţinut, vă mulţumesc şi vă cer sfaturi pentru a uni ţara noastră. 

Nu a fost o campanie, ci o mişcare extraordinară, grozavă a unor oameni care vor un viitor mai bun pentru ei şi pentru familiile lor. Vom servi aceşti oameni, vom servi poporul american. Vom munci împreună pentru a îndeplini o sarcină urgentă, să ne reconstruim naţiunea. Avem un potenţial extraordinar, va fi ceva frumos. Fiecare american va avea şansa să îşi atingă potenţialul. Cei uitaţi în această ţară nu vor mai fi uitaţi. Ne vom reconstrui autostrăzi, spitale, infrastructura din oraşe, sate, vom pune milioane de oameni să lucreze la această reconstrucţie şi vom avea, în sfârşit, grijă de bătrânii noştri.

Vom dubla creşterea economiei şi vom deveni cei mai puternici din lume.

Sper să am bune relaţii cu Hillary. Nimic din ce ne dorim în viitor nu este imposibil. Trebuie să fim îndrăzneţi, să visăm lucruri pentru ţara noastră.

Vreau să spun lumii că vom lucra cu toate celelalte ţări, vom căuta lucruri pe care le avem în comun. Nu vom căuta conflicte.

Vreau să le mulţumesc părinţilor mei, care m-au ajutat atât de mult, ei ne privesc din ceruri. Am învăţat atât de multe lucruri de la ei”, a susţinut Trump în discursul de acceptare a funcţiei de preşedinte al SUA.

 

Sursa

Comments

comments