OMNIA csm husi tenis

Prezentarea tehnicilor pentru dezvoltarea competentelor in apicultura moderna si trecerea de la apicultura de subzintenta la una profesionala

iulie 1st, 2022 | de Husi Pe Surse
Prezentarea tehnicilor pentru dezvoltarea competentelor in apicultura moderna si trecerea de la apicultura de subzintenta la una profesionala
Local

Prezentarea tehnicilor pentru dezvoltarea competentelor in apicultura moderna si trecerea de la apicultura de subzintenta la una profesionala.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

In urma cu câteva zile, dragii nostrii prieteni și apicultori de succes, Oana și Andrei Ghiban (fondatorii asociației apicole Prisaca Teonei), au organizat o întrunire a tuturor apicultorilor din municipiul Husi. Dorința acestora este de ai îndruma pe apicultorii hușeni sa progreseze in acest domeniu, spunem noi, nu ușor de practicat.
Alături de aceștia in organizare s-a implicat cu multă dăruire și domnul inginer Mihai Statie, reprezentant al Pro Honey Solution.
Pe parcursul întâlnirii invitatii au discutat despre tehnici in apicultura modernă iar domnul inginer Mihai Statie a dezvoltat un subiect foarte important, si anume unirea apicultorilor intr-o cooperativa de amploare!
De amintit este faptul ca mierea de albine nu are doar calități nutritive ci, în urma studiilor, s-a demonstrat că are și o acțiune terapeutică eficientă, ce se exercită atât asupra afecțiunilor digestive, cât și în afecțiunile hepatobiliare, cardiovasculare, respiratorii, afecțiuni ale sistemului nervos, ale aparatului urinar, în bolile de nutriție și cele infecțioase, în afecțiunile sanguine și în cele cutanate.

Comments

comments